Aktualitātes

2021/2022 sezona

Pasaules vadošās kruīza līnijas strādā pie veselībai drošu, ilgtspējīgu un inovatīvu nākotnes maršrutu plānošanas, lai ar pilnu atbildību varētu atsākt kruīzus, kas gada sākumā tika pārtraukti, uzliesmojot pandēmijai.

Kruīza industrijai ir nācies ieguldīt daudz laika un milzīgus līdzekļus, lai nogādātu mājās gan pasažierus, gan kuģu apkalpes locekļus, kuri bija iestrēguši visās pasaules malās uz neskaitāmiem kruīza kuģiem, bez iespējas atgriezties ar avio vai sauszemes transportu.
Šobrīd kruīza biznesā ir iestājusies pauze, ir nepieciešams sagaidīt efektīvu vakcīnu pret COVID-19 un medikamentus, ar ko to ārstēt, lai radītu absolūti drošu vidi visiem, kas atradīsies uz klāja, kad kruīzi tiks atsākti.
Tajā pat laikā notiek aktīvs darbs pie turpmāko sezonu plānošanas un arī Rīgas ostā jau 2021/2022 gadu sezonās ceram sagaidīt kruīza kuģus tikpat kuplā skaitā, kā iepriekšējos gados un palielināt apkalpoto kruīza pasažieru skaitu.
2021.gadā sagaidīsim tādus līdz šim vēl Rīgā neredzētus kuģus kā COSTA FASCINOSA, NORWEGIAN JADE, OCEAN EXPLORER, LE CHAMPLAIN, PACIFIC ARIA, SIRENA un īpaši ekskluzīvo SEVEN SEAS SPLENDOR, kura “krustmāte” ir slavenā amerikāņu aktrise un supermodele Christie Brinkley.

https://www.rssc.com/splendor_ship_launch